The perfect one

2015-03-22 | 16:33:00 | Allmänt | Kommentarer: 0
Ni vet den där känslan när man kollar på en person och det känns typ som man har ett helt zoo med fjärilar inuti i sin mage. Det kvittar hur ofta man ser personen det är lixom fortfarande samma kännsla som första gången man såg den, om inte ännu starkare!
 
Den kännslan när man inser att denna personen lyckas göra en lyckligare än vad någon annan någonsin kunnat göra. Den vill ställa upp för dig och få finnas där i vått och torrt, säga att allt kommer bli bra och aldrig släpper din hand för att problemen blir förstora. Den där personen som följer med dig på saker även om den kanske inte ens har alls något intresse för det man ska göra, den bara gör det ändå för att den vet att den gör dig lycklig.
Finns så mycket den personen gör som blir sådär 'perfekt' även om den inte själv vet om det. Kan nämna tusen saker men tror dom flesta förstår vad jag menar.
 
Jag har mött denna personen, den som alltid lyckas få mig att skratta och finns där när jag behöver en extra kram efter en jobbig dag.
Har lixom aldrig haft dessa känslorna för någon innan och kan säga att jag varit totalt livrädd att falla såhär, samtidigt har jag aldrig känt mig såhär trygg och bekväm med en person.
Visst har man lyckats falla förr men det har varit helt olikt detta, då levde man lixom i "nuet". Nu mera så vill jag se framåt och kunna plannera en framtid med denna personen, vill kunna dela mina upp och ner med honom. Ligga hemma en lördag kväll och skratta åt en sjukt dålig komedi medans alla andra är ute o festar, leker runt och letar efter "mr perfect".
 
Behöver inte allt det där för allt jag önskar mig finns precis här framför mig. Han dök upp när jag behövde han som mest och visade mig en helt annan sida av mig själv som jag inte ens viste att den fanns. Det är denna personen jag känner jag vill dela mitt liv, mitt skratt och alla mina hemligheter med. bara  han! ♥