Lets start on a new page

2014-06-17 | 00:14:28 | Allmänt | Kommentarer: 0
Nu är allt med studenten och gymnasiet slut. Känns både kul och lite små läskigt att lämna den "trygga" världen bakom en och bege sig ut på sina egna små äventyr i "vuxenlivet" och få ta ännu mer ansvar. Nu är det inte längre en skola som ska skötas utan verkligen ett riktigt jobb, pengar, hus och allt annat som hör detta livet till.
 
ännu så länge så ser framtiden ljus ut faktiskt, kommer att flytta ihop med Malin någonstans i Ofström och har ett sommarjobb på finnveden ännu så länge som vi kan hoppas på att jag får stanna kvar på även efter sommaren om dom behöver personal. Ska även skicka in alla papper till komvux så att jag kan plugga upp min matte och lite andra små ämnen. Ska bli spännande men hoppas verkligen att allt fortsätter i denna riktningen efter all skit som har varit :) 
 
Ska försöka sova nu så jag orkar upp och jobba i morgon. Måste försöka ta mig upp lite tidigare så jag hinner att träna innan, har ju knappt hunnit göra det nu under studenten :)
För att peppa på mig lite extra så beställde jag hem lite nytt proteinpulver. Köpte 
 
100% Whey Protein Professional från gymgrossissten i smaken Vanilla very berry och Strawberry withe chocolate. sen blev det även två nya shakes med, en blå och en rosa :D
 
bilder från studenten tagen av Yohanna...♥